Nieuw commissielid Roelandt Paarlberg

Afgelopen donderdag, tijdens de laatste raadsvergadering van 2017 was er nog een bijzonder moment voor GemeenteBelangen. Roelandt Paarlberg, uit Abbekerk, is beëdigd als raadscommissielid. Hij zal onze fractie ondersteunen bij het voorbereiden van de raadsvergaderingen.

GemeenteBelangen heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid die is ontstaan, doordat de raad in juli besloten heeft dat voor een commissielidmaatschap niet meer vereist is dat leden tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen geplaatst waren op de kandidatenlijst van de fractie die de voordracht voor benoeming doet.

Roalandt is één van de debutanten op de kieslijst van GemeenteBelangen. Hij zal de komende tijd ervaring opdoen die hij graag na 21 maart aanstaande wil continueren.

Het bestuur, fractie en commissieleden wensen Roelandt veel succes!

Foto gemaakt door Henk Prins, is eigendom van Medemblik Actueel